Piti Belmonte: “Els jugadors senten que la gent té ganes de venir demà al Narcís Sala”

El tècnic andreuenc ha parlat en la prèvia de la Final de Copa RFEF de demà (20:30) i ha destacat que tot el moviment d’afició que s’està generant al voltant de la final està motivant moltíssim la plantilla.

Segons Piti, el demà és un partit importantíssim perquè no es juga una final cada dia. Això ho saben al vestidor, i els jugadors sortiran amb moltes ganes a donar-ho tot per fer gaudir la gent de Sant Andreu. En aquest sentit, l’entrenador destaca que l’equip intentarà treure partit del factor camp, tant pel públic, com per les dimensions i la gespa.

L’equip té els dubtes d’Edgar, Marc Mas i Rubén, que avui no han pogut entrenar amb normalitat per les molèsties que arrosseguen del partit contra el Nàstic. També de Xavi Boniquet, que atravessa un procés de gastrointeritis. Demà l’equip entrenarà pel matí i en funció de com estiguin tots quatre podrien entrar o no en la convocatòria.

Sobre el Lorca, el tècnic quadribarrat ha assegurat que és un equip valent i que sortirà a acumular gent a dalt. Un aspecte que els fa ser perillosos però que té com a part positiva que deixaran espais al darrere. En aquest sentit Piti ha afirmat que l’equip sortirà a jugar oblidant el resultat de l’anada, com si es tractés d’un partit de lliga més a casa. Serà només en la manera d’encarar l’enfrontament, perquè l’entrenador té clar que és tracta d’un dia molt especial per a la història del club i està orgullós de poder participar-hi.

Escolta a continuació la roda de premsa sencera:


 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS