Piti Belmonte: “Hem aconseguit empatar gràcies a la insistència”

Tot i venir de guanyar un títol i tenir poc descans, el tècnic andreuenc destacava l’actitud de l’equip en el partit contra el Badalona. Amb les cames carregades i acabant amb un jugador menys, els andreuencs van persistir fins marcar el gol.

Sobre les lesions de Xavi Jiménez i Edgar, l’entrenador va destacar que es tracta només de sobrecàrregues i que els jugadors es van retirar per precaució. Unes sobrecarregues propiciades per l’acumulació de minuts, havent disputat la final tres dies abans. Segons Piti, la consecució de la Copa i la celebració no va afectar gens a nivell mental però sí va passar factura en l’aspecte físic.

A partir d’ara toca pensar partit a partit per acostar-se a la Copa del rei i trencar així la pitjor ratxa en el que portem de lliga, que és de cinc partits seguits sense sumar els tres punts.

Escolta la roda de premsa:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS