Piti Belmonte: “Hem aconseguit empatar gràcies a la insistència”

Tot i venir de guanyar un títol i tenir poc descans, el tècnic andreuenc destacava l’actitud de l’equip en el partit contra el Badalona. Amb les cames carregades i acabant amb un jugador menys, els andreuencs van persistir fins marcar el gol.

Sobre les lesions de Xavi Jiménez i Edgar, l’entrenador va destacar que es tracta només de sobrecàrregues i que els jugadors es van retirar per precaució. Unes sobrecarregues propiciades per l’acumulació de minuts, havent disputat la final tres dies abans. Segons Piti, la consecució de la Copa i la celebració no va afectar gens a nivell mental però sí va passar factura en l’aspecte físic.

A partir d’ara toca pensar partit a partit per acostar-se a la Copa del rei i trencar així la pitjor ratxa en el que portem de lliga, que és de cinc partits seguits sense sumar els tres punts.

Escolta la roda de premsa:

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018