Toca pensar en el Nàstic

Després d’arribar ahir de Lorca, l’equip ha fet aquest matí un entrenament de recuperació amb la ment posada ja en el partit de demà a les 17:00 al Nou Estadi. Piti Belmonte s’emporta a Tarragona 19 jugadors, tots els disponibles. Es queden a Sant Andreu els lesionats Melo, Azparren i Prats.

Els cinc jugadors que van acabar tocats a Lorca, Gómez, Xapi Arnau, Cárdenas, Rubén i Serramitja, també entren en la llista. Abans del partit l’entrenador haurà de descartar tres homes per fer la convocatòria definitiva de setze jugadors.

En l’entrenament d’aquest matí Azparren, Melo i el juvenil Víctor han treballat al marge del grup fent recuperació. David Prats ha fet rehabilitació a la clínica Quirón.

El rival de demà, el Nàstic, es troba en el seu millor moment de la temporada, acumulant set victòries consecutives i disparat cap al play-off d’ascens. Els granes compten a les seves files amb tres ex andreuencs com Marc Martínez, Marcos Jiménez i Arnau Tobella.

L’última visita andreuenca al Nou Estadi data de la temporada 96-97. Es tracta d’un estadi que no porta gaire sort als quadribarrats, que només han aconseguit cinc victòries en vint-i-set visites.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS