Després de l’èxit a la Copa RFEF, toca pensar en el Badalona, que visita demà (17:00) el Narcís Sala. Piti Belmonte tindrà quatre baixes: Marc Mas, amb una sobrecàrreg al soli, i els lesionats Azparren, Melo i David Prats. Torna Boniquet, ja plenament recuperat de la gastrointeritis.

No és fàcil després de dos dies de bogeria, però s’ha de canviar el xip i posar la ment en el compromís de lliga contra els escapolats, que arriben necessitats dels tres punts per deixar encarrilada la permanència. L’equip ha entrenat aquest matí amb aquest objectiu i, per fi, amb una setmana neta a l’horitzó. Entre el partit de demà i el següent de lliga passaran set dies, un fet que és notícia aquesta temporada al Narcís Sala.

Un temps que ha de servir per recuperar Marc Mas, que arrossega problemes al soli fruit de l’acumulació de partits. A més, l’equip gaudrià de quatre entrenaments seguits per preparar el proper partit, diumenge 21 a les 12:00 a camp de L’Hospitalet.

Però l’objectiu immediat és el Badalona, que arribarà al Narcís Sala onzè amb 43 punts després de la victòria contra el Reus en la jornada anterior. Els quadribarrats, amb les semifinals i final de Copa, acumulen quatre jornades de lliga sense conèixer la victòria. El de demà ha de ser doncs el partit que serveixi per recuperar el camí i tornar a acostar-se a la plaça que dóna accés a la Copa del Rei de la temporada vinent.

Pel que fa als precedents, les darreres cinc visites dels badalonins s’han resolt amb tres victòries andreuenques i dos empats, l’últim la temporada passada amb un gol de falta de Manga en el temps de descompte que impedia sumar les tres punts.

Foto: Edu Bayern.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS