Toca esperar per saber si el Sant Andreu serà a la Copa del Rei

Segons asseguren fonts de la RFEF, es desconeix ara mateix si el club podrà participar en la propera edició de la Copa. Els números apunten que així serà, però la situació d’aquesta temporada és nova i la Federació s’ha de reunir per decidir quin criteri aplica.

L’equip ha acabat la temporada com a setè a la classificació amb 58 punts, tot i que descomptant els filials puja fins a la sisena posició. El reglament parla dels cinc millors de cada grup i les altres dues millors puntuacions, sense comptar filials. Un criteri que dóna un lloc a la Copa al Sant Andreu però que s’ha de ratificar degut a les circumstàncies d’aquesta temporada.

Descomptant doncs Real Madrid C, Atlético de Madrid B, Athletic Club B, Levante B i Almería B, els quatre grups queden de la següent manera (en negreta equips ja classificats):

De tots quatre grups el sisè classificat amb millor puntuació és el Sant Andreu, cosa que li donaria plaça a la Copa. El fet que provoca que això no sigui definitiu és que aquesta temporada els equips del grup III han jugat dos partits més que els de la resta de grups. Una situació que en el reglament, redactat a l’inici de temporada, no es preveu.

La RFEF s’ha de reunir en les properes setmanes per determinar quina solució adopta pel que fa a aquests dos partits de més. Sigui com sigui, el club ho té tot de cara per classificar-se. A més, també s’ha de comptar que a la Segona A hi ha dos places extres de filials, com són el Barça B i el Madrid Castilla. Dos llocs que actualment no s’estan comptant i dels que es beneficiarien equips de la Segona B.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS