Comiat a la temporada amb foto oficial i barbacoa

L’equip ha fet aquest matí al Narcís Sala el darrer entrenament de la temporada 12/13, l’últim de Piti Belmonte com a tècnic andreuenc i també d’alguns jugadors que no seguiran l’any vinent. Era l’última oportunitat de tenir els campions de Copa RFEF junts i s’ha aprofitat l’ocasió per fer la foto oficial amb el trofeu.

Després de plasmar el moment que resumeix aquests darrers mesos en clau andreuenca, la plantilla ha acabat els entrenaments d’aquest curs disputant partidets entre sí. Dividits en tres equips, cada jugador ocupava una posició diferent a l’habitual sobre el camp.

Un cop finalitzat l’últim dia de feina, l’equip s’ha traslladat a la zona del pàrquing per dinar plegat. Els mateixos jugadors han preparat una barbacoa que tanca una temporada històrica i serveix per acomiadar els que l’any vinent seran a un altre equip.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS