Contra l’Atlético Baleares, diumenge a les 18:00 amb entrada gratuïta

L’últim partit a casa de la temporada es disputarà en horari de tarda i servirà per homenatjar tots els equips del Sant Andreu que aquesta temporada s’han proclamat campions i també els que han pujat de categoria. El partit serà a portes obertes.

Es tracta d’un duel important pels andreuencs, que a dues jornades del desenllaç de la lliga han de sumar els màxims punts possibles per entrar a la Copa del Rei 2013/2014. El rival de diumenge ja ha assegurat la permanència a la categoria i no té cap objectiu pel que lluitar en aquestes dues jornades, tot i això els blanc-i-blaus segur que oposen resistència.

Aquesta temporada està sent inmillorable pel club. A banda del primer equip, campió de la Copa RFEF, també el Juvenil B, el Cadet A i el Benjamí Femení s’han imposat en les seves categories. A més, aquest diumenge també rebran el seu reconeixement els equips que han assolit l’ascens: el Juvenil B a Preferent, el Cadet A a Divisió d’Honor, l’Infantil A a Divisió d’Honor, el Benjamí A a Preferent, el Benjamí G a Segona Divisió i l’Infantil Femení a Primera Divisió.

Tothom qui ho vulgui podrà venir al Narcís Sala a gaudir d’un partit important per a l’equip i també a reconèixer l’esforç de tots els nostres campions, des dels més petits als més grans. Convoquem els aficionats a les 17:45 per poder rendir el merescut homenatge. Esperem que l’estadi sigui una festa per acomiadar aquesta temporada històrica.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS