El Sant Andreu a la Festa del Comerç al Carrer

Demà des de les 9:30 i fins les 21:00, el club muntarà una paradeta al Carrer Gran de Sant Andreu en motiu de la Festa del Comerç organitzada per l’Eix Comercial. Quatre jugadors del primer equip signaran autògrafs i tothom qui compri marxandatge s’endurà de regal la postal dels campions.

Aquest any la paradeta estarà ubicada al Carrer Gran, davant del Centre Cívic i del Veritas. Allà s’hi podran comprar tot tipus de productes del Sant Andreu, entre ells la nova bufanda dels Campions de Copa RFEF, que surt a la venda per primera vegada demà mateix amb una edició limitada (recomanem venir a primera hora). Un altre dels productes estrella pot ser la samarreta de la temporada 2011-2012, que es podrà adquirir per només 20 euros.

A més, a partir de les 10 del matí els jugadors Morales i Cárdenas seran a la paradeta per saludar els aficionats que s’acostin i fer-se fotografies amb ells. Hi seran fins les 11, quan dos jugadors més, Quim Araujo i Dídac, els substituiran per estar una hora més fins les 12.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS