Ens hi juguem entrar a la Copa!

El partit d’aquest diumenge contra l’Atlético Baleares al Narcís Sala serà decisiu per a la classificació de cara la propera edició de la Copa del Rei. L’equip necessita guanyar els balears i amb l’afició, que tindrà entrada graatuïta, segur que serà més fàcil.

D’alicients no en falten per venir a l’estadi aquest diumenge a les 18:00: acomiadar una temporada històrica pel club, homenatjar els campions del futbol base i del primer equip, entrada gratuïta, un rival que la temporada passada va ser el campió i la possibiltiat d’apropar-nos a la Copa de la temporada vinent. Aquesta última és sempre una possibiltiat molt atractiva, doncs es tracta d’una competició que sempre fa somiar els equips de Segona B i si es completa una bona actuació el ressò mediàtic és molt gran.

El Mirandés va ser el darrer en comprovar-ho la temporada passada arribant fins a unes històriques semifinals. La gesta dels castellans va ser increïble com també ho va ser l’any 2002 la del Figueres, on jugava llavors l’actual entrenador dels andreuencs, Piti Belmonte. Però no cal anar tant lluny, ja que tot i que no van passar de setzens de final, aquestes dues darreres temporades el Llagostera i L’Hospitalet s’han pogut enfrontar a equips com el València i el F.C.Barcelona.

Per donar peu a la possibilitat d’enfrontar-se a equips que disputen competicions europees primer cal classificar-se, i el pas més immediat és aquest diumenge. Actualment l’equip és 7è a la classificació, 6è si no comptem el Levante B, que no pot participar a la Copa per la seva condició de filial. Per disputar aquesta competició s’hi classifiquen els cinc primers de cada grup de la Segona B i els dos millors sisens, lluita en la que està immers el Sant Andreu.

Com ja hem dit el partit contra l’Atlético Baleares és decisiu i us convidem a tots a venir per animar l’equip i acomiadar-lo d’aquesta gran temporada. Després d’aquesta gran temporada el Narcís Sala ha de ser una festa i demanem que el públic sigui a les 17:45 al camp, hora en que es farà l’homenatge als campions.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS