Martí Torroda, campió amb la Selecció Catalana Sub 12

El jugador de l’Aleví A del Sant Andreu és un dels integrants de la Selecció Catalana que aquest diumenge es va proclamar campiona d’Espanya Sub 12. Els catalans van superar la selecció andalusa per 3 a 2 en una final molt disputada.

A continuació us oferim les cròniques de la FCF, tan de la final com de les semifinals:

FINAL: CATALUNYA 3 – 2 ANDALUSIA

Catalunya s’ha proclamat campiona d’Espanya gràcies al gran partit que han disputat contra Andalusia. Els nois de la Catalana han imposat el seu joc dins el terreny de joc, malgrat que els andalusos no ho han posat gens fàcil. Ha estat un partit molt disputat amb moltes ocasions per part d’ambdues seleccions, però la gran tasca defensiva i els atacs catalans han estat superiors.

Andalusia s’ha avançat al minut 3 gràcies a una bona combinació de la davantera andalusa que el porter català no ha pogut aturar. Malgrat el desavantatge en el marcador, els nois de Xavier Ferragut han avançat cap a la porteria rival i han creat perill en diverses ocasions, culminant finalment en una jugada que Nico ha materialitzat en gol.
Els catalans han continuat dominant el partit, però ha arribat la mitja part i l’empat seguia en el marcador. Al minut 25, Jandro ha esquivat la defensa andalusa i, des de la zona de córner, ha centrat perquè Anssum rematés i marques el 2 a 1. Sense perdre ritme, els catalans han seguit amb la pilota i la següent jugada ha estat una clara ocasió, però aquest cop el porter d’Andalusia l’ha pogut aturar.
Els andalusos han empatat el partit, marcant el segon gol després d’un refús del porter Àngel. Cinc minuts després, Arnau ha marcat el tercer i definitiu gol català gràcies a un gran xut des de fora de l’àrea que ha entrat per l’escaire de la porteria andalusa. Amb aquest, la Selecció Catalana s’ha proclamat Campiona d’Espanya.
El president de la RFEF, Ángel María Villar, el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Josep Llaó, i altres autoritats presents han fet l’entrega de medalles i de la copa.
Pel que fa al Campionat d’Espanya sub 12 femení, la selecció Madrilenya s’ha proclamat campiona després de vèncer a Extremadura.

SEMIFINAL: CATALUNYA 2 – 0 GALÍCIA

La Selecció Catalana ha sortit al terreny de joc amb actitud guanyadora. Els nois de Xavier Ferragut han controlat la pilota i l’han dirigida amb elegància i ritme, apropant-se molt sovint a la porteria contrària.Els gallecs han tingut feina intentant aturar la davantera catalana, que no ha cessat en tot el partit.
Ha estat al minut 14 quan Anssum ha marcat el primer gol de Catalunya, esquivant la defensa i el porter gallec per quedar-se sol davant la porteria i col·locar la pilota. Quatre minuts més tard, Adrià ha conduït la pilota des de mig camp i ha fet una assistència a Anssum, que ha sentenciat per deixar el definitiu 2-0 al marcador. Amb els dos gols d’avantatge, els jugadors s’han esforçat en defensa, marcant-se l’objectiu de deixar la porteria a 0, i alhora, mirant de cara a la porteria gallega per intentar ampliar les distàncies en el marcador.
La Selecció Catalana ha aguantat el ritme i ha controlat, en tot moment, el partit. A falta d’un minut per acabar el partit, els gallecs han gaudit d’un parell d’aproximacions a l’àrea que la defensa catalana ha refusat sense problemes. Finalment, el partit ha acabat amb 2 gols a 0 al marcador i els catalans s’han classificat per jugar la final del Campionat d’Espanya sub 12 masculí, a Logronyo (La Rioja).
SELECCIÓ MASCULÍNA SUB 12:Jugadors: Jordi Casta, Arnau Tenas, Guillermo Amor, Anssumane Fati, Èric Gràcia, Nicolàs Melamed, Àngel Fortuño, Arnau Puigmal, Daniel Villahermosa, Adrián Bernabé, Alejandro A. Sánchez, Ramon Bayona, Martí Torroda i Sergi Espinosa.Seleccionador: Xavier Ferragut
Ajudant: Jordi Puig
http://www.fcf.cat/pnfg/NNws_ShwNewDup?codigo=1005169&cod_primaria=3000278&cod_secundaria=3000278#.UZOrDIVI0l4

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS