Melo rep l’alta però encara no entra en la convocatòria

El central ja està recuperat de la fractura al menisc i dos mesos després de lesionar-se a València torna a estar a punt. David Prats és ara l’únic lesionat d’una plantilla que ha viatjat amb 16 convocats cap a Palma per enfrontar-se demà (17:00) al Mallorca B.

A banda de Melo, tampoc viatgen per decisió tècnica Rubén, Borja, Serramitja i Cristian.

El filial mallorquinista arriba al partit necessitat de punts i amb l’opció de sortir de les places de descens en cas de victòria. Precisament els balears es troben en el seu millor moment de la temporada i ja fa més d’un mes que no coneixen la derrota.

De la seva banda el Sant Andreu intentarà donar continuïtat als tres punts aconseguits la setmana passada contra el Binissalem i apropar-se una mica més a la zona de Copa del Rei. Els andreuencs buscaran la seva primera a domicili contra el Mallorca B, un equip al que mai han pogut guanyar en terres mallorquines en cinc visites.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS