Piti Belmonte no continuarà al Sant Andreu

El tècnic ha comunicat aquest migdia en roda de premsa que l’any vinent no seurà a la banqueta del Narcís Sala. Tot i la voluntat del club perquè l’entrenador continués, Piti ha decidit no renovar el seu contracte que acaba el proper 30 de juny.

El president del club Manuel Camino i el vicepresident esportiu Juan Carlos Campos han acompanyat Piti Belmonte en la seva roda de premsa de comiat d’aquest migdia.

En les últimes setmanes el club es va posar en contacte amb Piti per allargar la vinculació entre les dues parts, però segons ha reconegut el mateix tècnic, després de rumiar-ho molt ha decidit posar fi a aquesta etapa de dos anys molt intensos al Sant Andreu, on ha pogut aprendre molt. L’entrenador vallesà ha volgut agraïr al club la possibilitat de donar-se a conèixer com a entrenador en aquestes dues temporades.

Pel que fa als motius de la seva marxa, Piti Belmonte diu que marxa perquè creu que és el momet, és el millor per a ell i també per al Sant Andreu. “Marxo únicament jo com a entrenador, el club parlarà amb la resta del cos tècnic. Jo no tinc cap compromís amb ells, tot i que me’ls emportaria tots allà on anés”.

Sobre el futur Piti espera començar nous projectes però ha assegurat que encara no sap ni a on ni amb qui. L’entrenador ha explicat estar molt content d’haver format part de la història del Sant Andreu i ha afirmat que es queda amb la final de la Copa RFEF com a moment més especial d’aquesta etapa. Un altre dels aspectes que ha volgut destacar el tècnic és que en dues temporades s’han fet debutar 14 jugadors de Tercera que han aconseguit fer-se un nom a Segona B.

El president Manuel Camino ha estat comprenssiu amb la marxa de l’entrenador, entenent que vulgui explorar nous horitzons. El màxim dirigent quadribarrat ha explicat sobre Piti que “és un entrenador amb ofici, que sap que aquí té les portes obertes sempre que vulgui. Estic segur que en el futur presumirem d’haver-lo tingut, li desitjo que vagi a entrenar a segona A, que està preparat. Queda pendent fer-li un homenatge pels bons resultats que hem tingut”.

Sobre les possibilitats que s’obren de cara el futur el president ha afirmat que es parteix de zero amb el tema del cos tècnic. “Sondejarem possibilitats i també el que tenim a casa. Volem tancar-ho ràpid, entre aquesta setmana i la vinent volem tenir nou entrenador”.


 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS