Solidaritat andreuenca per una bona causa

Morales i Dídac van ser els encarregats de representar el club en la recollida d’aliments pel Rebost Solidari que es va fer ahir a Can Fabra. Els jugadors van signar autògrafs, es van fer fotos i van compartir un moment amb aquells que col·laboraven portant menjar.

Després de la venda de butlletes del Rebost Solidari al Narcís Sala, en l’últim partit de la temporada a casa, aquest dissabte es va produïr un nou acte de col·laboració entre el Sant Andreu i Càritas Arxiprestal, amb una representació de dos jugadors del primer equip en la gran recollida d’aliments pels més necessitats.

El club també va voler acostar al poble la Copa RFEF guanyada el mes d’abril passat, donant l’oportunitat de veure de ben a prop el trofeu a tots aquells que van voler dur aliments pel Rebost.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS