Versalles, nou patrocinador

L’emblemàtic bar de Sant Andreu tornarà a col·laborar amb el club molts anys després, fruit de l’acord tancat entre les dues parts aquesta setmana. Patrocinarà els carnets de soci, tindrà una tanca publicitària al Narcís Sala i, a part de l’aportació econòmica, cedirà la Sala Versalles per a organitzar actes.

Si tot això no fos prou, cal afegir que tots els socis, jugadors i pares del futbol base tindran promocions especials cada mes presentant el seu carnet del club a l’establiment del nou patrocinador.

L’equip del Versalles es mostra molt satisfet amb aquest acord perquè “per a nosaltres col·laborar amb l’equip del poble és molt important, el Sant Andreu és històric com nosaltres i creiem que aquesta col·laboració pot portar moltes coses positives per a les dues parts”.

Des de la directiva del Sant Andreu, els nous responsables de l’Àrea de Màrqueting i Comunicació, José Manuel Pérez i Jordi Royo, també estan molt il·lusionats ja que “tancar un acord amb un establiment tant important com el Versalles és una gran notícia per a tots, que pot animar a molta més gent a col·laborar amb nosaltres”. Un altre punt destacat és la possibilitat de realitzar actes al Versalles, un fet que “ens permetrà organitzar tot tipus d’esdeveniments a l’epicentre del poble”. De fet, ja s’està preparant un acte que en breu s’anunciarà. També el president Manuel Camino coincideix a assenyalar que “és una satisfacció poder arribar a un acord així amb un lloc tan emblemàtic de Sant Andreu”.

El club ha iniciat aquest mes una campanya per a captar nous patrocinadors i col·laboradors. S’han tingut reunions amb moltes empreses i comerços, amb l’objectiu d’involucrar tot el poble amb el nou projecte. Aquesta setmana, a banda del Versalles, s’han signat acords amb Espai Gràfic Visual, Gabrieles, Chocolat, Sol i Mar, Re-novat i Instal·lacions Marla. En els propers dies es tancaran molts més patrocinis que s’aniran anunciant.

En aquesta línia, qualsevol establiment interessat en aquesta nova companya, pot contactar amb la Unió Esportiva Sant Andreu enviant un correu electrònic a marqueting@uesantandreu.cat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS