Boris Garros i Fran Erencia són els dos primers fitxatges

El davanter, provinent del Cornellà, i el central, que arriba del Santboià, van signar ahir al vespre per una temporada. Es tracta de les dues primeres incorporacions que es fan aquest estiu. L’equip ja compta amb 12 cares confirmades.

Boris té 24 anys i la seva posició és la de punta. Aquesta temporada ha destacat a Tercera al Cornellà ajudant el seu equip amb onze gols. Al Narcís Sala viurà la seva primera aventura a la Segona B, després d’haver jugat anteriorment amb el Castelldefels i l’Europa. Ara mateix el davanter es troba concentrat amb la Selecció Catalana Amateur per disputar la Copa de les Regions de la UEFA.

Fran Erencia és un central de 27 anys que destaca pels seus 195 cm d’alçada, tota una arma en les jugades a pilota aturada. Tot i venir de Tercera, Erencia coneix bé la categoria després d’haver jugat a Badalona, Espanyol B o Murcia B. Amb el conjunt pimentonero va arribar a disputar dos partits a Segona A.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS