Celebrada la Junta General d’Accionistes

L’actual situació econòmica del club va marcar el desenvolupament de la Junta que va tenir lloc ahir a la tarda. El president Manuel Camino va assegurar que el Sant Andreu no posarà l’altra galta a la Seguretat Social i que si l’entitat andreuenca no se salva, no ho farà tampoc cap altre club.

Per començar, el màxim dirigent quadribarrat va anunciar la possibilitat de convocar properament una nova Junta sota el lema “Salvem el Sant Andreu”. I és que el deute que la Seguretat Social reclama, a només certs clubs, és inassumible. És per això que el club mira de fer veure que aquesta situació no és justa i anirà contra qui calgui per mirar de solucionar-ho. El president Camino ja va avançar que en cas de no trobar una sortida i que el Sant Andreu no se salvi, es denunciaran tota la resta de clubs als qui no se’ls està inspeccionant, buscant el mateix tracte i criteri per a tothom.

En un altre orde coses la Junta també va servir per anunciar el canvi de gespa del Narcís Sala, previst pel mes d’agost degut a les partides de l’Ajuntament. Una data complicada doncs després de dos mesos de poca activitat a l’estadi, la temporada 2013/2014 estarà a punt de començar.

A nivell institucional es va anunciar la marxa de dos membres del Consell d’Administració, Toni Molina i Alberto de Lamo, i l’entrada en el seu lloc d’una societat mercantil del mateix president i de Jordi Pallarès, en representació del segon màxim accionista.

Pel que fa a tot el que envolta el tema de la Xina, es va parlar dels patrocinis remarcant que en cap cas el club està en venda. El president va explicar que la gira pel gegant asiàtic no està tancada però que s’està avançant i que aquesta setmana arribarà un diputat xinès per seguir parlant del tema.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS