Discover Underwear i Sutran patrocinaran les samarretes del primer equip

Les dues empreses són del Grup Discover, que apostarà fort pel Sant Andreu i es convertirà en un dels principals patrocinadors del club. La publicitat de les samarretes suposarà una important injecció econòmica pel club.

El logotip de Discover anirà a la part de davant de la samarreta i el de Sutran al darrera, a sota del dorsal. Aquest estiu, quan arribin les samarretes ja amb els patrocinadors estampats, es farà un acte de presentació on també hi intervindran els responsables de Discover Underwear i Sutran. La durada de l’acord és per un any, prorrogable si les dues parts ho creuen oportú.

Discover Underwear és una empresa que es dedica a la roba interior (http://www.discoveruw.com). De la seva banda, Sutran té patentat i fabrica un teixit que elimina les taques de suor, mitjançant una doble capa transpirable. Amb aquest teixit fabriquen tot tipus de vestimentes (http://www.sutran.es).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS