Edgar fitxa pel Sabadell i jugarà a Segona Divisió A

Després d’un any i mig a Sant Andreu, el davanter de Gavà fa el salt a la Liga Adelante de la mà de l’equip vallesà. La seva gran temporada, amb 22 gols anotats, li ha servit per donar el pas cap al futbol professional. El jugador s’acomiada de l’afició andreuenca amb un comunicat.

Edgar va arribar al Narcís Sala el 30 de gener de 2012, en el mercat d’hivern i procedent del Gavà, on a la primera volta de la lliga havia destacat amb 10 gols. Automàticament es va instal·lar en l’onze titular de l’equip i va començar un ràpid procés d’adaptació que va tenir el seu premi amb l’estrena golejadora en un partit contra L’Hospitalet. El golejador va tancar la seva primera mitja temporada a Sant Andreu amb tres gols, però el millor estava per arribar.

Integrat del tot a l’esquema de Piti Belmonte, Edgar va començar la temporada 2012/2013 com un tro, marcant tres gols en les dues primeres jornades. Tot i algunes petites lesions, el punta va seguir anotant gols importants i decisius, com els dos que va fer a Inca sortint des de la banqueta, amb el turmell tocat, per remuntar un resultat advers. Amb 17 gols a final de lliga, Edgar tancava la temporada com el tercer màxim golejador del grup III de Segona B.

El davanter marxa de Sant Andreu amb una Copa Federació al sac, un títol al que també hi ha contribuït amb els seus cinc gols. Destaquen el que va fer en l’anada de la final a camp del Lorca o el que va convertir en la pròrroga de la tornada de quarts de final, a camp del Peña Sport.

Aquest és el comunicat que el jugador vol fer arribar a l’afició. El club li agraiex tot el que ha fet pel Sant Andreu i li desitja molta sort i un futur brillant.

“Bon dia a tothom,

Avui és sens dubte un dia que recordaré sempre, i és que l’any vinent formaré part d’uns dels equips més grans de casa meva. Jugar a Segona Divisió al C.E.SABADELL és un premi per a tots aquells que estimem aquest esport.

Ara bé, vull agrair a tota la familia de la U.E. SANT ANDREU el tracte rebut, l’estima, la confiança, el compromis i la seriositat que m’heu fet sentir durant aquest any i mig. Per un altre banda, vull agrair al cos tècnic i junta directiva per tota la seva ajuda i dedicació, perquè sense ells hagués sigut impossible. I com no els MEUS COMPANYS que sense ells no tindria aquesta oportunitat de seguir progressant. També una afició que es mereix TOT per la seva gran estima al club que el fa cada dia una mica més històric!!!!

Tot plegat és el que farà que passi unes bones vacances junt amb la meva familia, parella i amics que sempre han estat el més a prop meu, per ajudar-me i animar-me en els moments bons i dolents, i amb unes ganes boges de començar aquesta nova etapa al C.E. Sabadell!!

Gràcies a tothom!!!

Edgar Hernandez Marce”

El seu company i capità José Miguel Morales ha preparat aquest video amb bona part dels gols d’Edgar aquesta temporada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS