Èxit total del Sant Andreu a la Festa del Comerç

Enguany la paradeta del club ha estat de les més visitades i han estat molts andreuencs els que han comprat marxandatge oficial. El producte estrella ha sigut la bufanda d’edició limitada dels campions de Copa RFEF, que ha tingut una gran acollida entre l’afició.

Tres jugadors del primer equip, Morales, Cárdenas i Quim Araujo, s’han acostat per signar autògrafs als nombrosos seguidors que han volgut compartir una estona amb els futbolistes que defensen els seus colors. També el president del club Manuel Camino ha estat present a la paradeta durant diversos moments del dia, fent costat als aficionats que passaven.

El Sant Andreu ha tornat a demostrar avui que no és un equip qualsevol de Segona B i el poble ha evidenciat novament que està amb l’equip. Una prova que si la gent es bolca com ha fet avui, aquesta entitat no té límits. Perquè el realment imprescindible és la massa social quadribarrada.

La d’avui és una de les moltes accions que el nou departament de màrqueting del club prepara per aconseguir una unió total entre poble i equip.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS