Ja és aquí el II Torneig BenitoSports-Adidas

Dissabte 8 i diumenge 9 de juny el Narcís Sala acollirà la segona edició del torneig aleví de BenitoSports i Adidas. Els millors clubs catalans de la categoria competiran durant el cap de setmana per intentar destronar el campió de la primera edició, un Sant Andreu que vol repetir triomf.

L’estadi andreuenc tornarà a ser el centre d’atenció del futbol base aquest proper cap de setmana. El bo i millor de la categoria aleví es reunirà per segon any consecutiu al Narcís Sala per gaudir de la festa d’aquest torneig. Després de l’èxit de la I edició, aquest any la seva disputa es repeteix amb encara més ganes.

A banda de l’activitat a la gespa, hi haurà tres punts més d’interés, especialment per als jugadors dels vint-i-quatre equips participants: el Hall de Benvinguda on s’entregarà un welcomepack, un photocall per a fer-se fotos i la Zona Nitrogame, amb un xutòmetre que mesurarà la potència dels xuts.

Diumenge a la tarda, un cop finalitzat el torneig, es farà entrega dels premis Benitosports i Adidas als primers quatre classificats i també als millors jugadors de cada categoria (MVP, màxim golejador, porter menys golejat i fair play).

Aquest cop els equips participants seran els següents:

U.E. Sant Andreu – U.F.B. Jabac i Terrassa – Sant Cugat Esport F.C. – C.F. Badalona – C.F. Damm – R.C.D. Espanyol – C.E. Sant Gabriel – Club Junior F.C. Sant Cugat – U.E. Cornellà – E.C. Granollers – Terrassa F.C. – C.E. Júpiter – P.B. Anguera – C.E. Vila Olímpica – C.P. San Cristóbal – A.E. Prat – Unificación Llefia – C.F. Vilanova del Vallès – U.AT. Horta – Club Escola Futbol Bonaire – C.P. Sarrià – F.C. Martinenc – C.D. Pomar – Penya Blaugrana Sant Cugat Stoitchkov.

I aquests seran els quadres i horaris del torneig:

 Aquest és el vídeo resum (de BenitoSports) de l’edició de l’any passat:

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS