La campanya de captació de socis arrenca amb força!

Aquest dimecres la Sala Versalles va donar el tret de sortida a la campanya de captació de socis de la propera temporada, amb un ambient increïble. I en només dos dies ja s’han produït nombroses altes de nous abonats.

Gairebé un centenar de seguidors andreuencs van omplir la sala del mític bar de samarretes quadribarrades, donant molt caliu a un acte que va estar conduit per l’actor Pep Munné. El primer en parlar va ser el president Manuel Camino, que va aprofitar per a anunciar la renovació de Quim Araujo, també present al Versalles, que va dedicar unes paraules a l’afició.

Tot seguit els directius de l’Àrea de Màrqueting i Comunicació, José Manuel Pérez i Jordi Royo, van anar iniciar la part central de la presentació. En primer lloc es van presentar als nous patrocinadors i col·laboradors del club, que van rebre una forta ovació. A continuació es van presentar els abonaments de la propera temporada i la campanya de captació de socis.

La principal novetat es la rebaixa del carnet sènior de 140 a 100 euros, i la recuperació de la categoria juvenil per atreure a molt més públic jove. A més, s’ha creat un web específic per a la campanya, festesoci.cat, on hi ha tota la informació detallada, recursos audiovisuals i un apartat per a fer-se soci de manera telemàtica.

El lema de la campanya “desperta el teu monstre” i el seu espot van causar una gran sensació entre els aficionats presents a la Sala Versalles. El seu creador, Roger Giménez, va ser l’encarregat d’explicar tota la filosofia que hi ha al darrera. El que més va impressionar va ser la possibilitat de que a través de festesoci.cat cada abonat pugui crear el seu monstre personalitzat introduint el seu número de carnet i l’any de naixement.

Per a tacar l’acte, Pep Munné va llegir una carta dirigida tots els socis, que properament estarà disponible al web, demanant la implicació de tothom per fer créixer la massa social del club. Aquesta carta va donar pas a un emotiu vídeo de cloenda per a explicar a tothom què és el Sant Andreu.

Des de dijous ja es poden passar a recollir els carnets per les oficines en horari de 17:00 a 20:00 hores. Als socis que tenen el pagament domiciliat pel banc se’ls hi passarà el rebut a partir de l’1 de juliol, però igualment ja poden recollir el seu abonament. La quota també es pot pagar amb targeta de dèbit o crèdit a les oficines del club. En el cas de les categories infantil i juvenil el pagament també pot ser en efectiu.

En només dos dies ja hi ha hagut força moviment pel Narcís Sala. Ja són uns quants els socis que han recollit el nou carnet i també són nombroses les altes de nous abonats que s’han registrat. Els monstres ja s’estan començant a despertar!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS