Patxi Salinas serà el nou entrenador

El tècnic basc, nascut a Bilbao fa 49 anys, és l’home escollit per ocupar la banqueta del Narcís Sala la propera temporada. El club i l’entrenador han tancat l’acord verbal fa uns minuts a les oficines de l’estadi. La signatura del contracte es farà d’aquí uns quinze dies.

Patxi Salinas Fernández, ex jugador de l’Athletic Club de Bilbao i el Celta de Vigo, i ex entrenador de la Gramenet, l’Ourense i el Melita de Malta, serà el substitut de Piti Belmonte. L’acord, fins el 30 de juny de 2014, s’ha tancat amb dues reunions entre ahir dissabte i avui diumenge.

El nou tècnic andreuenc torna ara cap a Vigo, ciutat on viu des de la seva retirada com a jugador, i no visitarà novament Sant Andreu fins d’aquí un parell de setmanes, quan tindrà lloc la signatura de contracte. Durant aquest període, el vicepresident esportiu Juan Carlos Campos serà l’encarregat de renovar la columna vertebral de l’equip campió de Copa RFEF.

Fotos: Judit Andreu.

Aquestes són les seves primeres declaracions, fetes als companys de Flama i Ginesta.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS