Pol, Víctor i Jilmar pugen al primer equip

El club demostra que confia en la gent de la casa i avui tres dels juvenils de Divisió d’Honor s’han convertit en jugadors del primer equip per a la propera temporada. Un central, un lateral esquerre i un mitja punta, tots ells del 1994, que jugaran a Segona B.

La gran temporada de l’equip de José Alcaraz en la màxima categoria juvenil també ha servit perquè tres joves futbolistes puguin donar un gran pas endavant en les seves carreres. L’any passat ja havien entrenat amb el primer equip, algun inclús disputat minuts, però ara arriben per quedar-s’hi.

Víctor Alonso és qui més presència va tenir la temporada passada. El mitjapunta va anar entrant assiduament a les convocatòries de Piti Belmonte, va aportar minuts de refresc i inclús va fer un gol important a la Copa RFEF a camp del Villarrobledo. Ara mateix es troba recuperant-se del trencament dels lligaments encreuats del genoll, del que va ser operat fa poc més d’un mes.

Jilmar Torres, lateral esquerre, també va ser protagonista de la passada Copa RFEF, ajudant l’equip sortint com a titular en el partit de tornada contra el Peña Sport de Tafalla. Aquell dia inclús jugant més avançat de la seva posició habitual. Rubén Canelada i ell seran la parella de laterals per l’esquerre de la propera temporada.

Pol Moreno és central i la temporada passada no va tenir opció de disputar minuts amb el primer equip. Ara bé, el seu bon paper amb el Juvenil A li ha valgut el reconeixement de poder pujar al primer equip.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS