Melo, Josu i Quim Araujo, renovats per una temporada

El club s’ha assegurat aquesta tarda la continuïtat de tres jugadors més la temporada vinent. D’aquesta manera la defensa i la davantera andreuenca comencen a prendre forma. Tots tres jugadors han signat fins l’any 2014.

Quim Araujo és el quart en allargar la seva vinculació amb el Sant Andreu per a la temporada vinent. Després de signar el nou contracte a les oficines del club, la renovació s’ha fet pública a la presentació de la Campanya de Captació de Socis al Bar Versalles, davant dels aficionats que hi assistien.

Amb aquest acord el club s’assegura la continuïtat del màxim golejador de la passada Copa RFEF amb 10 gols. La vinent serà la tercera temporada del mago al Narcís Sala, on ha seguit amb la seva progressió any rere any.

Melo ha estat el següent en signar, tot just quan havia de començar l’acte de presentació de la campanya de socis al Versalles. Serà també la seva tercera temporada al Sant Andreu.

L’últim en estampar la seva signatura ha estat Josu, que vestirà la samarreta quadribarrada per segona temporada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS