Ton Alcover i Ivan Guzman, dos reforços pel mig del camp

Es tracta de dos jugadors joves i amb projecció que arriben de l’Ontinyent i del Manlleu, respectivament. Com han fet gairebé tots els jugadors de cara la temporada vinent, Alcover i Guzman han signat per una temporada amb el club.

Ton Alcover és un migcampista de 23 anys sortit del futbol base del Barça, que posteriorment ha passat per la Pobla de Mafumet, l’Sporting Maonès, el Llagostera i l’Ontinyent, on aquesta temporada ha estat un jugador important. Té un bon toc de pilota i la posa molt bé en les jugades d’estrategia.

Ivan Guzman té 22 anys i arriba del Manlleu. Abans va passar per l’Atlètic de Madrid juvenil i el Sant Rafael eivissenc. La seva posició és la d’interior dret.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS