Aitor Ramírez, nou jugador del Sant Andreu

El balear, que va començar la pretemporada a prova, ha convençut amb el seu rendiment el cos tècnic i ja és un més de l’equip. Es tracta d’un extrem de 22 anys que la temporada passada va militar al Peña Deportiva eivissenc i va fer play-off.

Aitor Ramírez ha aprofitat l’oportunitat d’entrenar amb el Sant Andreu i amb dues setmanes n’ha tingut prou per fer-se un lloc en la plantilla. Destaca per la seva velocitat i habilitat per la banda, amb bon colpeig de pilota, i tot i ser dretà pot jugar també per l’esquerra si és necessari.

Format a la Damm, va debutar a Segona B amb el Sabadell. D’allà va marxar al Dènia, on va disputar 12 partits a la categoria de bronze. El filial de la Ponferradina va fixar-se en ell i a terres castellanes va completar una bona temporada que li va servir per entrenar amb el primer equip. L’estiu passat tornava a casa per jugar amb el Peña Deportiva de Santa Eulàlia, on va estar a prop d’aconseguir l’ascens. Els eivissencs van caure contra l’Arandina en la penúltima ronda del play-off.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS