Aquesta és la nova samarreta del Sant Andreu 2013/2014

La gran novetat és l’aparició de la publicitat de Discover, a la part davantera, i Sutran, al darrere sota el dorsal. Les samarretes per als seguidors estaran disponibles, en principi, la primera setmana de setembre. Un cop arribin s’anunciarà.

La nova samarreta torna als orígens del Sant Andreu, amb les barres més fines i definides. Visualment destaca molt més la senyera, centrada al pit, de manera que no s’ajunten les barres del davant amb les del darrera com li passa a altres equips que recentment han descobert els colors de Catalunya.

S’aposta per la continuitat de les quatre barres, afegint un contorn groc a l’escut, el dorsal i els logotips dels patrocinadors, que són en negre, per tal d’afavorir-ne la visibilitat sense haver de tallar les quatre barres que des de 1909 ha defensat amb orgull el nostre club.

Després d’una temporada amb dissenys similars al mercat, el Sant Andreu tornarà a tenir un disseny exclusiu de samarreta. El color negre es limita al contorn del coll, desapareixent de la part superior de la samarreta, com era la d’aquesta darrera temporada.

Compta amb la presència dels logotips dels dos patrocinadors del Grup Discover: Discover Underwear i Sutran. Dues empreses que aposten fort pel nostre club. La presentació oficial en públic de la nova samarreta es farà el proper 31 de juliol, coincidint amb la presentació del primer equip.

Més en

Derrota des del punt de penal (2-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Juanan dóna tres punts al Sant Andreu (1-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

Premsa15 de febrer de 2020

Prèvia Femení B

Premsa14 de febrer de 2020