Carta dirigida a tots els socis de la UE Sant Andreu

Us fem arribar el text que l’actor andreuenc Pep Munné va llegir el 19 de juny passat a la presentació de campanya de socis al Bar Versalles. L’objectiu és que tots els quadribarrats la pogueu compartir amb els vostres i que entre tots fem créixer encara més el club.

“La Unió Esportiva Sant Andreu engega la campanya de captació de socis més ambiciosa dels darrers anys. Som l’equip que sempre ha defensat les 4 barres amb orgull, fet pel qual molts han intentat frenar el nostre somni, però no pararem, continuarem lluitant fins veure el Sant Andreu a la Segona Divisió “A”, categoria que ens mereixem.

Tot i que som un dels clubs catalans de Segona B amb més socis, no ens conformem, volem més i ho aconseguirem amb l’ajuda del poble, es per això que es essencial la col·laboració de tots els socis actuals, només que cadascun de nosaltres aconsegueixi portar un soci nou doblaríem la massa social i el Narcís Sala seria un autèntic fortí.

Hem de convèncer a aquell veí que sempre que ens veu amb la samarreta quatribarrada el diumenge ens pregunta “com ha quedat el Sant Andreu?”, i s’alegra quan els dius que hem guanyat, a aquell familiar que sempre ha vingut amb nosaltres als playoffs, a aquell amic que ens diu que quan pugem a Segona “A” es farà soci,  a aquella persona que no ve al camp, però que diu que el seu equip es el Sant Andreu i que el segueix sempre per la premsa.

Passem de les paraules als fets, aquesta campanya només te un objectiu, fer el Sant Andreu encara més gran, passem a l’acció i la recompensa no trigarà en arribar, TOTS JUNTS HO ACONSEGUIREM.

VISCA EL SANT ANDREU”

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS