Cerdanyola FC 0 – UE Sant Andreu 1

L’equip ha debutat amb victòria en la pretemporada gràcies a un gol de Josu en el minut 78. El partit ha sigut el típic d’aquestes alçades de preparació, amb un ritme encara no molt alt, poques ocasions clares i moltes substitucions als dos conjunts.

Cerdanyola FC 0

UE Sant Andreu 1

Cerdanyola FC: Coca, Suli, Gerard, Francis, Ivan Serrano, Cuadras, Jhonny, Montilla, Quim Solano, Lalo i Velillas. També han jugat: Erik, Alvaro, Turu, Bruno, Nico, Peke i Mellado.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Pol, Fran Erencia, Jilmar, GianFranco, Ton Alcover, Quim Araujo, Ander Vitoria, Adri Ruiz i John. També han jugat: Éric, Melo, Dídac, Azparren, Rubén, Carroza, Josu, Guzman i Aitor.

Gols: 0-1 Josu (78′).

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS