Clínica Podològica DYN, nou patrocinador

L’empresa serà des d’aquesta temporada el podòleg oficial de la Unió Esportiva Sant Andreu. El primer equip, el futbol base i també els socis del club tindran avantatges a les dues clíniques que DYN té a Sant Andreu, una al Carrer Segre 86-90 i l’altra al Carrer Gran de Sant Andreu 375.

A més de l’aportació econòmica de la tanca publicitària al Narcís Sala, la Clínica Podológica DYN oferirà tots els serveis de podologia al primer equip: control biomecànic preventiu a l’inici de temporada, exploració de la marxa, elaboració d’història clínica, visites per problemes dèrmics, elaboració de plantilles a mida per a la pràctica del futbol, controls periòdics, etc…

També es faran revisions gratuïtes a tot el futbol base i s’oferiran descomptes als socis del club. Per celebrar l’acord, la clínica farà un 25% de descompte a tots els socis que es visitin fins el dia 2 d’agost.

Clínica Podològica DYN (www.podologiadyn.cat), amb més de 15.000 clients, es mostra molt il·lusionada amb aquest projecte i per això realitzaran una inversió important en equipaments portàtils d’última generació, per donar al club el millor servei.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS