Debut a Cerdanyola amb entrada gratuïta

L’equip s’estrena demà en la pretemporada enfrontant-se a la Bòbila amb un recent ascendit a Tercera Divisió. Xavi Jiménez, Francis Ferrón i Boris són les tres baixes per aquest partit. Tota la resta de la plantilla està convocada.

Tots els andreuencs que ho vulguin es poden acostar a Cerdanyola per veure el primer partit del Sant Andreu de Patxi Salinas, amb entrada de franc. Una bona oportunitat per veure les noves incorporacions del Campió de Copa RFEF i treure’s el mono de futbol. El partit començarà a les 19:00.

Xavi Jiménez, per precaució, Francis Ferrón, per assumptes personals, i Boris, a qui el cos tècnic donarà descans, són els tres jugadors que es perdran aquest partit.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS