Demà (19:30) no et perdis la presentació de l’equip!

El club farà portes obertes perquè tothom pugui veure la presentació de la nova samarreta i dels sponsors, la posada en escena de la plantilla, els parlaments i el partit contra la Gramenet. Moltes novetats concentrades en una sola tarda i amb entrada gratuïta.

L’afició podrà conèixer per fi totes les cares noves d’aquest Sant Andreu i retrobar els jugadors de la temporada passada que han renovat el seu contracte. Amb Patxi Salinas al capdavant, els jugadors sortiran al terreny de joc un per un, com és habitual, per saludar els aficionats que s’apleguin al Narcís Sala.

Abans s’haurà presentat la nova samarreta quadribarrada, ja amb l’estampat de publicitat dels patrocinadors Discover i Sutran. També es farà un homenatge al soci número 1 del club, que recentment ha complert els 100 anys.

Després dels parlaments del president, l’entrenador i el capità, l’equip ja escalfarà per disputar el segon partit de pretemporada, el primer davant l’afició andreuenca. La Gramenet de Tercera Divisió serà el rival per seguir posant-se en forma.

Aprofitant la presentació, demà es podran recollir els carnets de soci de la temporada vinent fins les 19:15, un quart d’hora abans que comenci l’acte. Els que encara no hagin pogut passar és un bon moment per tenir ja el carnet que permetrà veure tots els partits de la propera lliga.

Per aquesta presentació està previst obrir la graderia de Tribuna.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS