El Sant Andreu de Patxi ja és en marxa

L’equip ha arrencat aquest matí la pretemporada amb un entrenament marcat per la calor i les novetats en la plantilla. Els que continuen de l’any passat, els fitxatges, els que han pujat del juvenil i d’altres jugadors a prova han començat a posar-se a punt al Narcís Sala.

Patxi Salinas ha pogut dirigir la seva primera sessió d’entrenament com a tècnic andreuenc. Cursa contínua, rondos per grups, partidets i exercicis físics han marcat l’entrenament. Una primera presa de contacte que demà i dijous tindrà continuïtat amb dobles sessions de treball sobre el camp.

Julio Salinas, germà del tècnic basc, ha estat veient l’entrenament al costat de la família de Patxi. També diversos aficionats s’han acostat a veure el retorn de l’equip a la feina. Demà podrem escoltar les primeres declaracions de Patxi Salinas com a tècnic quadribarrat, serà en la seva presentació davant els mitjans de comunicació.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS