El Sant Andreu ja és a Instagram

El club estrena compte en aquesta xarxa social que consisteix en compartir fotografies, i des de fa poc també videos, amb diferents filtres i efectes. D’aquesta manera el Sant Andreu exten la seva presència en un àmbit on té molt bona salut, les xarxes socials.

Més de 4.200 seguidors al compte oficial de Twitter i gairebé 4.000 al de Facebook fan del club dels més seguits de la categoria, només per darrere d’un ex Primera Divisió com el Nàstic de Tarragona.

Vista la bona acollida que el Sant Andreu té a les xarxes, s’ha decidit crear un perfil a Instagram, on s’hi podran veure les fotos i els vídeos que s’hi vagin penjant. Fotos que poden servir per augmentar la notorietat del club en una xarxa molt global i també perquè les gaudeixin els seguidors.

El nom del compte serà el mateix que a Twitter, @uesantandreu. Hi podeu accedir en el següent enllaç (http://instagram.com/uesantandreu#) i també des del vostre telèfon mòbil, descarregant l’aplicació d’Instagram.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS