Éric seguirà i Aliaga marxa cedit al Masnou

La porteria andreuenca estarà coberta una temporada més per Morales i Éric Alcaraz, que complirà el contracte que tenia signat fins el 2014. El fins ara porter del Juvenil A, Adrià Aliaga, anirà cedit per una temporada al Masnou de la Primera Catalana.

De mica en mica es va conformant la plantilla andreuenca de la temporada vinent i avui ha quedat tancada una altra línia del camp, la porteria. No hi haurà canvis respecte la campanya anterior i l’equip tornarà a comptar amb la veterania de Morales i la joventut d’Éric.

D’altra banda el porter titular del Juvenil a Divisió d’Honor continuarà creixent i agafant experiència amb una cessió al Masnou. Un procés que Éric Alcaraz ja va viure, en el seu cas al Santboià, i que li va permetre disputar bons minuts per tornar al Sant Andreu.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS