Francis Ferrón, nou jugador del Sant Andreu

El davanter andalús prové del Recreativo de Huelva B i aquest migdia ha signat per una temporada a les oficines del Narcís Sala. Es tracta d’un jugador jove, de 23 anys, amb experiència a Segona A i amb molta pólvora. Aquesta temporada ha fet 17 gols.

El Sant Andreu ha volgut aprofitar la sorprenent no renovació de Francis amb el Recre per fer-se amb els seus serveis. El jugador d’Algeciras ha tancat la temporada com a màxim golejador del seu grup de Tercera i, a més, ha jugat quatre partits a Segona A amb el primer equip que entrena Sergi Barjuan. Un fet que ha despertat l’atenció de molts equips de Segona B.

La temporada anterior, jugant amb el club de la seva ciutat, l’Algeciras, el golejador ja va anotar 15 dianes. Aquest és un resum d’alguns d’aquests gols:

En les properes hores es tancarà l’arribada d’un altre davanter.

Foto: albiazules.es

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS