Inauguració de l’Associació per a la Promoció Esportiva i Cultural entre Catalunya i la Xina

Aquest dissabte a partir de les 11:30 del matí, el Narcís Sala acollirà la presentació d’aquesta nova entitat que pretén estretar vincles entre catalans i xinesos amb el Sant Andreu com a punt d’unió.

L’acte comptarà amb personalitats importants i influents, que seran testimonis del naixement d’aquesta associació. Des del club s’anima a tots els seguidors a assistir a la presentació, en el que és sens dubte un dia important per al club.

A dos quarts de dotze del matí està previst rebre les autoritats a l’estadi. A partir del migdia les diferents personalitats prendran la paraula, començant pel president de l’associació, Minkang Zhou, i el president de la Unió Esportiva Sant Andreu, Manuel Camino. També parlaran, entre altres, la presidenta executiva de l’associcació, Weimei Ye, el cònsol general de la República Popular de la Xina a Barcelona, Shengwu Qu, el president de la Federació d’Associacions Xineses de Catalunya, Feng Lin, i la presidenta de l’Associació de Dones Xineses de Catalunya, Jianping Hu.

Tot seguit està prevista una representació de folklore tant xinès, amb el ball del drac, com català, amb sardanes i castellers. L’acte acabarà amb un còctel per als convidats.

Més en

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018

Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Premsa20 de març de 2018

UE Sant Andreu, espai lliure de fum

Premsa19 de març de 2018