Inauguració de l’Associació per a la Promoció Esportiva i Cultural entre Catalunya i la Xina

Aquest dissabte a partir de les 11:30 del matí, el Narcís Sala acollirà la presentació d’aquesta nova entitat que pretén estretar vincles entre catalans i xinesos amb el Sant Andreu com a punt d’unió.

L’acte comptarà amb personalitats importants i influents, que seran testimonis del naixement d’aquesta associació. Des del club s’anima a tots els seguidors a assistir a la presentació, en el que és sens dubte un dia important per al club.

A dos quarts de dotze del matí està previst rebre les autoritats a l’estadi. A partir del migdia les diferents personalitats prendran la paraula, començant pel president de l’associació, Minkang Zhou, i el president de la Unió Esportiva Sant Andreu, Manuel Camino. També parlaran, entre altres, la presidenta executiva de l’associcació, Weimei Ye, el cònsol general de la República Popular de la Xina a Barcelona, Shengwu Qu, el president de la Federació d’Associacions Xineses de Catalunya, Feng Lin, i la presidenta de l’Associació de Dones Xineses de Catalunya, Jianping Hu.

Tot seguit està prevista una representació de folklore tant xinès, amb el ball del drac, com català, amb sardanes i castellers. L’acte acabarà amb un còctel per als convidats.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS