Manuel Camino a RAC1: “No ens poden deixar sols, hem d’estar units”

El president andreuenc va denunciar ahir en una entrevista al Primer Toc de RAC1 la situació que viu el club amb la inspecció oberta per la seguretat social. Camino creu que el procés s’ha d’aturar com sigui i demana suport dels altres clubs.

Durant deu minuts el màxim accionista andreuenc es va poder explicar en el programa esportiu líder d’audiència de les tardes, amb 121.000 oients segons l’Estudi General de Mitjans publicat fa menys d’una setmana. Una gran oportunitat per fer una crida a anar tots els clubs junts i denunciar una situació injusta.

Actualment tres equips del Grup III de Segona B com són Sant Andreu, Badalona i Prat, es troben amb inspecció oberta per la no cotització dels monitors col·laboradors del futbol base. La Seguretat Social els reclama els darrers cinc anys amb caràcter retroactiu i si el procés segueix el seu curs els imposarà una multa que no es pot assumir. La situació del futbol base és la mateixa a tots els clubs, però aquests tres han estat agafats com a caps de turc.

En aquest sentit Manuel Camino afirma que “no ens estan inspeccionant, ens estan destruint. Acabaran amb el futbol català”. El president reclama que s’ha de fer alguna cosa per evitar aquesta situació i demana obertament que els clubs que no estan investigats donin suport als que sí ho estan, per anar tots junts i evitar situacions desagradables com que els propis clubs s’hagin de denunciar entre ells.

A continuació pots escoltar l’entrevista íntegra:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS