Onze baixes per a la propera temporada

Onze jugadors que van formar la plantilla del Sant Andreu 2012/2013 no continuaran la temporada vinent. Són Borja, Cárdenas, Cristian Riera, Boniquet, Jorge Muñoz, Aitor, Sergio Gómez, Marc Serramitja, Marc Mas, David Prats i Edgar.

Dels vint-i-dos integrants de l’equip del curs passat, onze continuaran i uns altres onze marxaran. Segueixen Morales, Éric, Xapi Arnau, Melo, Dídac, Azparren, Rubén, John Neeskens, Josu, Xavi Jiménez i Quim Araujo.

En el cas de les baixes hi ha diferents motius. En alguns casos el club considera que no vol la continuïtat de determinat jugador i en d’altres ha aparegut l’interés d’un altre equip, malgrat que en alguns casos la incorporació encara no s’ha concretat.

Els onze que no seguiran són els següents:

– Cárdenas: baixa.
– Borja: marxarà al Llevant B. Té contracte en vigor i s’està negociant amb l’equip granota la seva sortida.
– Cristian Riera: baixa.
– Jorge Muñoz: fitxa pel Betis B.
– Aitor: baixa.
– Sergio Gómez: baixa.
– Marc Serramitja: baixa. Acaba la seva cessió.
– Marc Mas: marxa al Betis B. Estava vinculat amb el Sant Andreu fins 2014, però s’ha negociat un contracte per objectius amb el club andalús.
– Edgar: fitxa pel Sabadell.
– David Prats: baixa.
– Xavi Boniquet: se’n va al Badalona.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS