Sorteig de més de 100 obsequis pels socis

El club arrenca una campanya de complicitat amb els patrocinadors i col·laboradors per la qual es sortejaran un total de 115 regals entre tots els qui renovin el seu carnet o es donin d’alta de socis fins el dia 9 d’agost.

Com és lògic, tots aquells que ja hagin renovat o ja s’hagin donat d’alta com a nous socis, també entraran en aquest sorteig que es farà el dia 26 d’agost. El mateix dia s’indicarà al web oficial del club el número dels socis agraciats i com i quan poden recollir els seus premis.

Uns premis que seran molt variats, des de la samarreta oficial per a la propera temporada, un sopar amb el president i el vicepresident del club, calçotets Discover, samarretes, polos i mitjons amb la tecnologia Sutran, una pilota del club, revisió gratuïta d’automòbil, tasses personalitzades, tractament de bellesa, un rellotge mural, galetes, bombons, cava, i fins una certificació energètica d’habitatge o local.

Com podeu comprovar la llista de premis és llarga i la probabilitat de guanyar algun d’ells és alta. Per això, l’única condició indispensable és renovar el carnet de soci de cara la temporada vinent abans del 9 d’agost. Recordem que l’horari d’oficines destinat a la campanya de socis és de 17:00 a 20:00, de dilluns a divendres.

Tota la informació detallada sobre els obsequis que es sortejaran els podeu trobar en el següent enllaç:

http://www.uesantandreu.cat/socis/avantatges-del-carnet/

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS