Avui a les 5 de la tarda es posen a la venda les noves samarretes

Avui divendres, a les 5 de la tarda, es posa a la venda el primer lot de la recent estrenada samarreta de la Unió Esportiva Sant Andreu. El model per a adults tindrà un preu de 40 euros, mentre que el de la infantil serà de 35 euros.

Hi ha una gran varietat de talles, cinc d’adult i quatre d’infantil. D’aquesta manera els andreuencs de totes les edats podran lluir la nova samarreta. Aquest primer llançament està limitat a 100 unitats, per la qual cosa tothom qui vulgui ser dels primers a tenir-la s’haurà d’afanyar.

La venda es durà a terme a les oficines del club. L’horari serà de dilluns a divendres de 5 a 8 de la tarda, el mateix que per a la renovació i alta d’abonaments.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS