Carlos Albarrán arriba cedit per l’Espanyol

Es tracta d’un lateral dret de 19 anys que la temporada passada va acabar la seva etapa de juvenil i aquest estiu ha fet el salt al filial espanyolista. Aquesta tarda ha signat el contracte a les oficines del club i demà ja s’incorporarà als entrenaments.

Després d’onze anys al club blanc-i-blau, Albarrán ve a Sant Andreu per seguir amb la seva progressió. La temporada passada, tot i ser juvenil, ja va tenir l’oportunitat de debutar a la Segona B en un partit contra el València Mestalla.

Es tracta d’un jugador amb molta envergadura, recorregut per la banda dreta i bona centrada. El seu físic el fa ser polivalent per poder ocupar d’altres posicions. La temporada passada va ser capità el Juvenil de l’Espanyol i fa dues campió de Lliga de Divisió d’Honor i Copa del Rei.

Foto: rcdespanyol.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS