El dia 19 comença el canvi de gespa del Narcís Sala

Aquest proper dilluns s’iniciaran els treballs de substitució de la gespa de l’estadi per una de nova homologada que permetria jugar a Segona A. Està previst que aquestes obres durin fins el 13 de setembre, fet que provocarà canvis de la planificació de l’equip.

Es tracta de la primera fase de millora de les instal·lacions del Narcís Sala que farà l’Ajuntament de Barcelona. El desgast que pateix l’actual gespa fa que sigui pràcticament obligatori canviar-la, i el procediment que se seguirà serà el següent: desmuntatge de l’equipament esportiu, retirada de la gespa existent, neteja dels canals perimetrals de recollida d’aigua, col·locació de nova gespa, marcatge de línies, assajos i certificació de gespa, muntatge de l’equipament esportiu i neteja final de l’obra.

Aquest nova gespa arribarà procedent d’Holanda el dia 30 d’agost. En els següents dies començarà a posar-se sobre el perímetre del terreny de joc. Els treballs de millora del Narcís Sala obligaran a alterar els entrenaments i partits del primer equip. A banda de les sessions preparatòries, afectarien al partit de la segona jornada de lliga contra l’Olot i a un possible enfrontament de Copa del Rei el 4 de setembre. En principi, la substitució de la gespa hauria d’estar finalitzada per rebre el Nàstic en la jornada 4.

Properament, quan ha estigui tot lligat, informarem d’on es disputaran aquests partits i on es faran els entrenaments del primer equipdurant aquestes quatre setmanes.

L’Ajuntament de Barcelona també informa que d’aquí aproximadament un any, al segon semestre de 2014, es farà una segona fase de remodelació del Narcís Sala. Per aquesta segona fase està previst millorar les instal·lacions elèctriques i el sanejament, ventilació i calefacció d’aigua calenta. També es repararan alguns elements de formigó de l’estadi, s’impermeabilitzarà la graderia del Gol Nord i es construiran tres nous vestidors de 45 m2, lavabos per a homes i per a dones de 45 m2, un magatzem de 22,5 m2 i dues sales polivalents de 45 i 22,5 m2.

El cost total de les dues fases de la reforma serà de 800.000 euros.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS