El Juvenil A, d’stage a Garòs

Des d’aquest dilluns i fins el proper dijous, el Juvenil A de Divisió d’Honor es troba a la Val d’Aran preparant la temporada. Ho fa en unes instal·lacions privilegiades, on fa només unes setmanes el primer equip de l’Espanyol també va fer la seva estada de pretemporada.

Els jugadors de Jose Alcaraz segueixen agafant ritme i ho fan amb els avantatges d’estar concentrats tots junts durant quatre dies, amb tot el temps per centrar-se en la posada a punt per a la lliga i treballant en sessions dobles. Dijous acabarà aquesta estada que va començar aquest dilluns.

Ja de tornada, el Juvenil A rebrà divendres al Narcís Sala (19:00) un equip sènior nord-americà, el St. Mary’s College. L’entrada per veure aquest partit serà gratuïta. Diumenge, els quadribarrats tornaran a jugar, en aquest cas contra el Martinenc. Tot, per preparar una temporada que començarà amb un test de molt nivell, la primera jornada de lliga contra l’Espanyol.

Aquestes són algunes de les imatges de l’stage de l’equip a Garòs:

 

Més en

UE Sant Andreu, espai lliure de fum

Premsa19 de març de 2018

Victòria per seguir mirant amunt (3-1)

Premsa18 de març de 2018

El Sant Andreu vol mirar amunt

Premsa17 de març de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de març de 2018