El Juvenil A, d’stage a Garòs

Des d’aquest dilluns i fins el proper dijous, el Juvenil A de Divisió d’Honor es troba a la Val d’Aran preparant la temporada. Ho fa en unes instal·lacions privilegiades, on fa només unes setmanes el primer equip de l’Espanyol també va fer la seva estada de pretemporada.

Els jugadors de Jose Alcaraz segueixen agafant ritme i ho fan amb els avantatges d’estar concentrats tots junts durant quatre dies, amb tot el temps per centrar-se en la posada a punt per a la lliga i treballant en sessions dobles. Dijous acabarà aquesta estada que va començar aquest dilluns.

Ja de tornada, el Juvenil A rebrà divendres al Narcís Sala (19:00) un equip sènior nord-americà, el St. Mary’s College. L’entrada per veure aquest partit serà gratuïta. Diumenge, els quadribarrats tornaran a jugar, en aquest cas contra el Martinenc. Tot, per preparar una temporada que començarà amb un test de molt nivell, la primera jornada de lliga contra l’Espanyol.

Aquestes són algunes de les imatges de l’stage de l’equip a Garòs:

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS