El Juvenil A debutarà a la lliga a camp de l’Espanyol

Ja coneixem el calendari de la Divisió d’Honor Juvenil per a la propera temporada. L’equip quadribarrat començarà la lliga a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’equip blanc-i-blau. Els andreuencs també acabaran fora de casa, la jornada 30 a Badalona.

L’equip de José Alacaraz afrontarà la seva segona temporada consecutiva a la màxima categoria després de la novena posició aconseguida aquest any.

Els quatre equips que han assolit l’ascens i, per tant, seran rivals dels andreuencs, són: CE Europa, UFB Jabac i Terrassa, CD Roda i CD Atlético Baleares. Recordem que van baixar AD Stadium Casablanca, CF Gavà, FPE Mataró i AEC Manlleu.

Podeu consultar el calendari complet en el següent enllaç:

http://www.futbolme.com/coj/index_equipo.asp?id_equipo=4513&id_torneo=27&cd_tor=0

Foto: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS