El Sant Andreu jugarà la Copa del Rei 2013/2014

La RFEF ha confirmat aquesta tarda, mitjançant una circular, que l’equip andreuenc és un dels classificats per poder jugar la propera edició d’aquesta competició. La primera eliminatòria, a partir únic, es disputarà el dia 4 de setembre.

Ara mateix encara no es coneix la data del sorteig, el que sí sabem és que fins a set equips quedaran exempts de jugar aquesta primera ronda. Finalment seran 25 els equips de Segona B els que participaran a la competició. En el tram final de la temporada passada hi ha haver molts dubtes a causa de la complexitat del Grup III, que va comptar amb 21 equips.

Tot apuntava que el Sant Andreu estava plenament classificat però calia esperar la ratificació de la RFEF. Això s’ha produït avui i, per tant, l’afició andreuenca podrà gaudir d’una competició que sempre fa especial il·lusió per la possibilitat de jugar contra equips que juguen competicions europees, com els hi ha passat les darreres temporades a Llagostera i L’Hospitalet.

Abans però cal superar tres rondes, que s’aniran definint a mida que la Federació celebri el sorteig. Aquestes primeres eliminatòries sí són a partit únic i, per tant, depenent del sorteig, aquests partits es jugarien al Narcís Sala o a fora. En cas de ser a Sant Andreu, una gran oportunitat per fer d’aquest fet un avantatge que ajudi l’equip a avançar.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS