El Sant Andreu-Olot es disputarà al Municipal de Porta

Serà aquest proper dissabte 31 a les 19:00, en el primer partit a casa. La capacitat més reduïda d’aquest camp pot ser un factor clau per crear un ambient encara més favorable als quadribarrats. Només serà vàlid l’abonament 2013/2014.

El canvi de gespa que s’està portant a terme al Narcís Sala fa que la segona jornada de lliga no es pugui disputar a l’estadi. Davant d’aquesta situació cal buscar la part positiva, i és que a Can Dragó l’equip sentirà l’escalfor de l’afició encara de més a prop, doncs hi cap menys gent i això farà que el camp es vegi ple.

Tots els socis podran accedir sense pagar, però cladrà que presentin el carnet d’aquesta temporada, ja que el de la 2012/2013 NO valdrà. Els que encara no hagin pogut passar a renovar poden fer-ho al llarg de tota aquesta setmana, per tenir-lo a punt per aquest dissabte. L’única excepció que es farà serà amb els jugadors i pares del futbol base, a qui sí se’ls acceptarà el de l’any passat. Tot i això, cal recordar que en el moment que formalitzin la matrícula ja poden recollir el nou carnet.

Pel que fa al públic el preu de l’entrada serà de tan sols 5 euros i es podrà adquirir de manera anticipada a les oficines del Narcís Sala: dimarts, dimecres, dijous i divendres de 17:00 a 20:00 i dissabte de 10:00 a 14:00.

El Camp Municipal de Porta es troba a només 15 minuts caminant del Narcís Sala (Pg. Andreu Nin 2). En el següent mapa podeu veure com arribar-hi. (Punt A = Narcís Sala / Punt B = Municipal de Porta).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS