Jilmar debuta a la Segona B jugant com a titular

Amb només 19 anys, el jugador procedent del Juvenil A andreuenc va tenir els seus primers minuts a la divisió de bronze a El Collao. Jilmar es va estrenar sortint a l’onze inicial contra l’Alcoyano i jugant més avançat de l’habitual.

Després de completar una bona pretemporada amb minuts de qualitat, Patxi Salinas va decidir fer jugar el jove lateral esquerre de titular. Van ser els seus primers quaranta cinc minuts a la categoria, on ha fet el salt aquest estiu procedent del juvenil de Divisió d’Honor.

La temporada passada, Jilmar ja va debutar en partit oficial amb el primer equip. Va ser a la Copa RFEF, al camp del Peña Sport de Tafalla. En aquella ocasió també va sortir d’inici, també el van canviar al descans i també va jugar en una posició més avançada de la que acostuma a actuar.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS