La Peña Deportiva, rival a la Copa del Rei

Aquest matí s’ha celebrat a la seu de la RFEF, a Las Rozas, el sorteig de les dues primeres rondes de la Copa del Rei. En la primera, el Sant Andreu s’enfrontarà a partit únic i a casa, amb el campió de la Tercera Balear, la Peña Deportiva de Santa Eulàlia.

Es tracta de l’ex equip de l’andreuenc Aitor Ramírez, que la temporada passada va quallar una gran actuació a la lliga que li va donar la classificació per aquesta competició. Després de quedar campions, els balears no van poder pujar finalment a Segona B. Tot i això, tindran aquest premi gens menyspreable de la Copa.

Aquest Sant Andreu – Peña Deportiva s’ha de disputar, inicialment, el dimecres 4 de setembre. Un partit que no es podrà jugar al Narcís Sala per les obres de canvi de gespa i que es traslladarà a un altre camp que anunciarem quan el club tingui autorització de la RFEF i del rival.

En cas de superar aquesta eliminatòria contra els eivissencs, l’equip accediria a una segona ronda on s’enfrontaria amb el guanyador del partit Olot – Huracán València. Seria també a casa, a partit únic, el dia de la Diada, l’11 de setembre.

El sorteig ha volgut que l’equip pugui jugar dues eliminatòries a partit únic a casa, amb l’avantatge que això suposa. Un fet que sens dubte cal aprofitar per ajudar l’equip a arribar lluny en la competició de la il·lusió, en que en la quarta ronda els equips de Segona B supervivients s’enfronten als equips que juguen Champions i Europa League a doble partit.

Foto: rfef.es

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS