Patxi Salinas: “Hem perdut per dues pinzellades”

Després de la derrota a Castelldefels, l’entrenador basc assegurava que el primer gol dels grocs va arribar quan millor estava el Sant Andreu i va provocar que l’equip jugués amb presses, portant-lo a la precipitació. Tot i la derrota, Patxi veia coses positives.

El tècnic explicava que a Els Canyars l’equip  va millorar el nivell respecte d’altres partits, però que encara li falta una mica en tots els aspectes. Patxi creu que la plantilla arriba a l’inici de la lliga “una mica justa de minuts de pretemporada per poder competir, i això es nota”.

Escolta les declaracions de l’entrenador:

Més en

La UE Sant Andreu aposta pel futbol femení amb un nou model de formació i gestió

Premsa16 de setembre de 2019

Derrota cruel del Juvenil A (0-1)

Premsa16 de setembre de 2019

Empat i indignació final (1-1)

Premsa15 de setembre de 2019

Sant Andreu – Cerdanyola: posar el cadenat

Premsa14 de setembre de 2019