Patxi Salinas: “Hem perdut per dues pinzellades”

Després de la derrota a Castelldefels, l’entrenador basc assegurava que el primer gol dels grocs va arribar quan millor estava el Sant Andreu i va provocar que l’equip jugués amb presses, portant-lo a la precipitació. Tot i la derrota, Patxi veia coses positives.

El tècnic explicava que a Els Canyars l’equip  va millorar el nivell respecte d’altres partits, però que encara li falta una mica en tots els aspectes. Patxi creu que la plantilla arriba a l’inici de la lliga “una mica justa de minuts de pretemporada per poder competir, i això es nota”.

Escolta les declaracions de l’entrenador:

Més en

Izan i Solina s’incorporen al primer equip

Premsa19 de juliol de 2019

El Sant Andreu inicia els entrenaments

Premsa18 de juliol de 2019

Wander causa baixa

Premsa18 de juliol de 2019

Marcel Serramitja reforça l’atac andreuenc

Premsa17 de juliol de 2019